Doe de loopbaan

Een blik vol ambitie
Geeft energie, nieuwe inzichten en richting!

Meer info

Loopbaanbegeleiding van ASBR

De LoopbaanBoost is een compacte, verhelderende & effectieve vorm van loopbaangeleiding met focus op bewustwording en vermeerdering van zelfkennis. Het resultaat: een loopbaanplan voor de korte en de lange termijn met concrete handvatten om zelf sturing te geven aan je carrière.

Schrijf je in!

Bekijk ASBR bij Lifestyle Xperience

asbr-rtl-experience

Hoe wil jij je LoopbaanBoost-en?

Kies de loopbaanbegeleiding die bij jou past!

In een kort, individueel intakegesprek bespreek je jouw loopbaanverleden en je persoonlijke doelstelling(en). Daarnaast bepaal je bij de start van de LoopbaanBoost, samen met de psycholoog, welke aanpak voor jou het meest effectief is.

Stel zelf je LoopbaanBoost samen!

Ongeacht de vorm van de loopbaanbegeleiding: er is een duidelijke focus op jouw persoonlijke doelstelling en veel aandacht voor jouw specifieke behoeften en vragen.

Loopbaanbegeleiding: aantal bijeenkomsten en duur

 • Gaat jouw voorkeur uit naar vijf bijeenkomsten van 2 uur, of haal jij meer rendement uit meerdere, kortere loopbaanbegeleidingssessies?
 • Ook als jouw persoonlijke situatie daarom vraagt is het mogelijk om te kiezen voor een individueel traject, samengesteld uit 10 bijeenkomsten van 1 uur.

Ga je voor een groepstraject of een individuele aanpak?

Uiteraard kun je de LoopbaanBoost individueel doorlopen, een groepsgewijs loopbaanbegeleidingstraject is echter zeker het overwegen waard. Er is ruimte om jouw persoonlijke loopbaandoelstelling te formuleren én om van anderen te leren. De ideale groepsgrootte is 4 tot maximaal 8 personen. Voordelen:

 • Deelnemers stimuleren en motiveren elkaar onderling.
 • Ideeën van de anderen leveren nieuwe inzichten en invalshoeken op.

Een groep kan bestaan uit collega’s die werkzaam zijn bij dezelfde organisatie; ook kan de groep worden samengesteld uit individuele personen, ieder met een andere werkgever, arbeidsverleden en doelstelling. Dat levert bovendien een bijkomend voordeel op:

 • Deelnemers kunnen onderling profiteren van elkaars netwerk: (leren) netwerken, je netwerk uitbreiden en het maximale uit je netwerk halen is een van de belangrijkste onderdelen van de LoopbaanBoost.

Zelf aan de slag!

Naast de bijeenkomsten krijg je ook huiswerkopdrachten mee, die toegespitst zijn op jouw hulpvraag en jouw persoonlijke doelstellingen. Houd er dus rekening mee dat je minimaal 2 uur per week moet investeren in het maken van vragenlijsten en huiswerkopdrachten.

 

Contact & meer weten over de LoopbaanBoost 

Wil je weten welke werkwijze voor jou het meest effectief is, neem dan contact met ons op. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het traject dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Of laat ons jou bellen!

Je kunt je ook direct inschrijven voor de LoopbaanBoost.

 

Schrijf je in!

Ingrediënten LoopbaanBoost

Opbouw & inhoud van de LoopbaanBoost

In een vijftal sessies werken we toe naar het doel van jouw LoopbaanBoost-traject: een concreet loopbaanplan.

Voor en tijdens het LoopbaanBoost-traject

In de eerste weken van het loopbaanbegeleidingstraject vul je thuis een aantal vragenlijsten in op het gebied van persoonlijkheid, interesses en drijfveren. Online, zodat je ze op een voor jou geschikt moment kunt afronden.

Tijdens de bijeenkomsten worden de resultaten en uitkomsten besproken. Naast feedback staan er ook aanvullende praktische oefeningen op het programma.

Bijeenkomst 1 en 2: Zelfonderzoek

De eerste 2 bijeenkomsten worden besteed aan grondig zelfonderzoek. Een analyse is een voorwaarde om tot gefundeerde stappen te komen voor een concreet loopbaanplan. Onderwerpen die in de analyse aan de orde komen, zijn:

 • Sterktes en zwaktes
 • Kwaliteiten en valkuilen
 • Drijfveren
 • Interesses en waarden
 • Gewenste werkomstandigheden

Bijeenkomst 3: Richting bepalen

Nu bekend is waar jouw kwaliteiten liggen en in welke omgeving je het beste tot je recht komt, is het tijd om te ontdekken waar en hoe je deze plek kunt vinden. Kortom: het moment is gekomen om koers te bepalen.

Bijeenkomst 4 en 5: Loopbaanplan maken

De resultaten van het zelfonderzoek worden vertaald naar een loopbaanplan. Dit loopbaanplan is een persoonlijk profiel van je kwaliteiten en behoeften. Het plan bevat je persoonlijke loopbaandoelen voor de korte en langere termijn.

Meer informatie

Wil je weten welke vorm van loopbaanbegeleiding voor jou het meest effectief is, neem dan contact op met ASBR Compaz. Of laat ons jou bellen! Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het traject dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Je kunt je ook direct inschrijven voor de LoopbaanBoost.

Schrijf je in!

Locaties LoopbaanBoost

Waar kan ik de LoopbaanBoost doen?

 • De LoopbaanBoost-bijeenkomsten vinden in principe plaats op een van de vestigingen van ASBR.
 • Een groepsgewijs traject kan ook bij een werkgever op locatie worden gevolgd.
 • Daarnaast kan de LoopbaanBoost in overleg ook op een locatie naar keuze plaatsvinden.

Er zijn verschillende vestigingen door het land waar u uit kan kiezen. Bekijk onze locaties op de contact pagina.

Ben je er al uit welke vorm van loopbaanbegeleiding bij jou past?

Of heb je nog vragen over loopbaanbegeleiding en de werkwijze van ASBR? Neem dan contact met ons op. Of laat ons jou bellen! Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het traject dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Je kunt je ook direct inschrijven voor de LoopbaanBoost.

Schrijf je in!

Kosten LoopbaanBoost

Kosten van de LoopbaanBoost

De LoopbaanBoost kan zowel groepsgewijs of als individueel loopbaanbegeleidingstraject worden gevolgd.

Groepsgewijs traject

Deelname aan de LoopbaanBoost in een groep bestaande uit 4 tot 8 personen kost €695,- per persoon (exclusief BTW). Inbegrepen zijn:

 • Arrangementskosten
 • Cursusmateriaal
 • Digitale afname van vragenlijsten

Individueel traject

De kosten van een individueel LoopbaanBoost-traject bedragen € 2250,- per persoon (exclusief BTW). Deze kosten zijn inclusief:

 • Cursusmateriaal
 • Digitale afname van vragenlijsten

 

Twijfel je…

Wil je graag advies van ons over welk traject het beste bij jouw situatie past- groepsgewijs of individueel -, neem dan contact op. Of laat ons jou bellen!

Meer weten over de LoopbaanBoost of andere mogelijkheden op het gebied loopbaanbegeleiding?

Neem dan contact op met ASBR Compaz. Of laat ons jou bellen! Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het traject dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Je kunt je ook direct inschrijven voor de LoopbaanBoost.

Wil je eerst meer informatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend het LoopbaanBoost-informatiepakket aan.

Schrijf je in!

Loopbaanbegeleiding à la carte

Loopbaanbegeleiding van ASBR helpt om het beste uit jezelf te halen!

Naast voor het volgen van de LoopbaanBoost kun je bij ASBR ook terecht voor verschillende andere vormen van loopbaanbegeleiding:

 • Loopbaanoriëntatie
 • Loopbaanonderzoek
 • Loopbaancoaching

 

Kies je voor de LoopbaanBoost?

Schrijf je dan in, of vraag vrijblijvend informatie aan.

Schrijf je in!

Loopbaanoriëntatie

Een loopbaanoriëntatiegesprek met een arbeid- en organisatiepsycholoog van ASBR helpt je om helder zicht op jezelf te krijgen, zodat je gericht – en met zelfvertrouwen – volgende stappen in je loopbaan kunt zetten.
Verdere coaching of training behoort daarbij uiteraard tot de mogelijkheden.

Loopbaanonderzoek

Loopbaanonderzoek geeft inzicht in waar je staat, wat je wilt en waar je goed in bent. Kortom: het perfecte startpunt voor verdere loopbaanbegeleiding, (loopbaan-)coaching of outplacement. 

Loopbaancoaching

Met de ondersteuning van een coach beschik je net over dat paar extra ogen en oren dat je verder kan helpen. De loopbaancoach van ASBR ondersteunt je in het proces van inzicht krijgen, keuzes maken en concrete stappen zetten.

Wil je weten welke vorm van loopbaanbegeleiding voor jou het meest effectief is?

Neem dan contact op met ASBR Compaz. Of laat ons jou bellen! Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het traject dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Kijk op www.asbr.nl voor meer informatie over onze verschillende loopbaanbegeleidingsmogelijkheden!

JA!

Ik ontvang graag een pakket