Loopbaanbegeleiding Groningen

Met je handen in je haren zit je na te denken hoe je nu verder moet met je carrière, of dit wel is wat je wilt blijven doen. Dan is ASBR loopbaanbegeleiding Groningen iets voor jou! Ons loopbaanbegeleidingsprogramma is bedoeld voor iedereen die op een gemakkelijke, gerichte, effectieve, intensieve en simpele manier stil wil staan bij wie je nou eigenlijk bent en of deze baan iets is wat je echt wilt.

Geef je loopbaan een boost!

Een loopbaanbegeleiding in Groningen is bedoeld voor werknemers die geschoold zijn op MBO-, HBO-, Vwo-niveau. Wanneer je vol ambitie zit, maar je kunt wel extra hulp gebruiken. Met wat sturing van een van onze loopbaancoaches helpen wij jou om je carrière weer op het goede pad te zetten.

Je loopbaan een zetje geven, wat houdt het precies in?

Dit heeft voor iedereen verschillende betekenissen. Zo leidt de loopbaanoriëntatie voor sommigen al tot het opnieuw bewust worden van hun huidige baan, terwijl anderen er veel langer over zullen doen. Het is daarom ook handig om je eigen arbeidsmarktwaarde eens goed te analyseren en hierop gerichte acties te ondernemen.

Wanneer kies je voor loopbaanbegeleiding Groningen?

Je kiest voor loopbaanbegeleiding in Groningen wanneer jij je getrokken voelt tot een uitdaging, wanneer je eigenlijk niet zoveel over jezelf weet en in korte tijd meer over jezelf en je loopbaan wilt weten, je het gevoel hebt dat alles onduidelijk voor je is. We helpen je om alle belangrijke punten op een rij te zetten, hierdoor zul je precies weten wat je nou eigenlijk allemaal kunt.

Contact

Ben jij gemotiveerd en ben je echt toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf en wat je wilt? Onder begeleiding van onze loopbaancoach kom je er achter!

Wil je meer weten hier over?

 

Wil je eerst meer informatie ontvangen over loopbaanbegeleiding door ASBR?
Vraag dan vrijblijvend het LoopbaanBoost-informatiepakket aan!

GRATIS aanvragen! Of neem direct contact op