Loopbaanbegeleiding Leeuwarden

Zit je met je handen in je haar en vraag jij jezelf af ‘Hoe nu verder?’, dan kan onze loopbaancoach voor loopbaanbegeleiding Leeuwarden jou helpen. Onze erkende loopbaancoach helpt je met jouw zoektocht naar de puntjes om jouw carrière een boost te geven en de goede richting op te sturen.

Dit kan betekenen dat juist met een kleine verandering, een andere branche of juist een switch, onze loopbaancoach jou weer op je pad heeft geholpen.

Geef je loopbaan een zetje

Je wilt je carrière nieuwe kracht in blazen. Onze vorm van begeleiden is er niet op gericht om jouw problemen op te lossen, maar onze loopbaancoach helpt je om je weer op het goede pad te zetten. Dit kan alleen als je compleet ervoor open staat om kritisch naar jezelf te kijken.

Wanneer kies je voor loopbaanbegeleiding Leeuwarden?

Je kiest voor loopbaanbegeleiding in Leeuwarden wanneer je toe bent aan een uitdaging, wanneer je weinig over jezelf weet en in korte tijd meer over jezelf en je loopbaan wilt weten. Als je het gevoel hebt dat alles onduidelijk voor je is helpen wij jou om alle belangrijke punten op een rij te zetten of wanneer je wilt weten wat je allemaal in je mars hebt.

Heb jij het gevoel dat je toe bent aan een loopbaanbegeleiding door een erkende loopbaancoach in Leeuwarden, maar wil je meer weten over onze begeleiding?

Wil je eerst meer informatie ontvangen over loopbaanbegeleiding door ASBR?
Vraag dan vrijblijvend het LoopbaanBoost-informatiepakket aan!

GRATIS aanvragen! Of neem direct contact op